Navigáció: Főoldal Bemutatkozás

Rólunk

 

Társaságunk, a Multifaktoring Pénzügyi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság. (rövid név: Multifaktoring ZRt.) 2002.októberétől működik, jelenleg záloghitelezéssel, illetve a kis- és középvállalatok részére faktoring és pénzkölcsön finanszírozással foglalkozik.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2007.október 26.-án kelt, E-I-1044/2007 számú határozatával engedélyezte Társaságunk részére a Hpt.3.§ (1) bekezdés b/ pontja alá tartozó pénzkölcsön nyújtása pénzügyi szolgáltatási tevékenység végzését a Hpt.2.sz.melléklet I/10/2/b pontjában meghatározott követelések vásárlására, megelőlegezésére (ideértve a faktoringot és a forfetírozást).
Társaságunk olyan piaci szegmensekbe kíván betörni, ahol más vállalkozások már sikeresek, de nem használják ki a piac adta összes lehetőséget, illetve maga a piac mérete növekszik. Ezért a Társaság a következő fontosabb ügyfélkörre összpontosít:

 

  • Kereskedelmi faktorálás (alacsony kockázatú vevőkkel szemben)
  • Kisvállalkozói hitel(pénzkölcsön) nyújtás, fedezetre, ill. fedezet nélkül:
    • agrár-finanszírozás, szántóföld hitelezése.
    • bio-energetikai projektek hitelezése.
    • forgóeszköz-finanszírozási célú hitelezés.

Modern vállalatirányítási rendszerünk, fejlett technikai eszközhátterünk révén, kiváló szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, mindezt költséghatékonyan.

A Multifaktoring ZRt. sokoldalú tevékenységének bonyolítása az alábbi helyszíneken történik:

Faktoring és pénzkölcsön (Telefon: 204-4369)
1027 Budapest Medve utca 25-29.